Over onsIk ben Niels 

Medeoprichter van en trainer bij Club de Sport

Voetbal geeft energie en verbintenis. Ik heb mijn hele leven gevoetbald en heb hierdoor niet alleen veel goede vrienden ontmoet, maar ook goede eigenschappen ontwikkeld als discipline en gedrevenheid. Naast sport heb ik veel interesse in de ontwikkeling van mensen. Gedurende mijn studie Psychologie heb ik veel geleerd over wat mensen drijft en hoe mensen gemotiveerd kunnen worden. Ik ben erg blij dat ik bij Club de Sport mijn twee passies kan combineren om jonge voetballers en voetbalsters te helpen in hun ontwikkeling.


Vanuit mijn studie ben ik een periode werkzaam geweest in de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Hier heb ik jonge voetballers  mentale begeleiding mogen geven. Naast mijn werkzaamheden bij Club de Sport werk ik momenteel bij een stichting die extra begeleiding geeft aan kinderen uit een kwetsbaar milieu. Ik vind het erg leuk om mijn kennis en ervaring te gebruiken om kinderen op zowel sportief als pedagogisch vlak te stimuleren.

Club De Sport voetbaltrainer en techniektrainer Niels Visbeen

Ik ben Rhett 

Medeoprichter van en trainer bij Club de Sport

Voetbal is voor mij een uitlaatklep. Vanaf kleins af aan heeft het mij geholpen om met tegenslagen om te gaan. Door voetbal heb ik geleerd om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen.

In de afgelopen jaren hebben ik veel ervaring opgedaan in het trainen van de jeugd en ben ik erachter gekomen dat het coachen van kinderen goed bij mij past. Naast dat ik er veel plezier uithaal om kinderen te motiveren, vind ik het ook belangrijk om een zelfde uitlaatklep te creëren als die mij zo heeft geholpen in mijn jeugd.


In het afgelopen half jaar heb ik een  minor gevolgd aan de Johan Cruyff Academie. De minor Waardecreatie In De Sport Van Morgen heeft mij een nieuwe inzichten gegeven over hoe de sport er in de toekomst uit moet gaan zien. Met Club De Sport wil ik kinderen helpen bij hun ontwikkeling en ze begeleiden in de sport die zij beoefenen. 

Club De Sport voetbaltrainer en techniektrainer Rhett Vonk